Καλώς ήρθατε στον ξενώνα μας

Άφθαρτος τόπος αξέχαστοι συνδυασμοί

Στον νομό Έβρου, ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα, στο εθνικό πάρκο Δάσους Δαδιάς και στο εθνικό πάρκο Δέλτα Έβρου, στην είσοδο της γραφικής Λευκίμης, σε 23 στρέμματα μέσα στη φύση, λειτουργούν από τις αρχές του 2008 αυτόνομες, πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες, που ονομάσαμε Απολιθωμένο Δάσος, εμπνευσμένοι από τα απολιθωμένα ευρήματα της περιοχής.

Φτιάξαμε με μεράκι ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον και με κέφι είμαστε έτοιμοι να σας συνοδεύσουμε στην ενδοχώρα του Έβρου και το δέλτα του ποταμού. Δοκιμάστε τις αντοχές σας σε ασφαλείς περιπατητικές διαδρομές μέσα στη φύση, σε χαραγμένα αλλά και σε ξεχασμένα μονοπάτια που υπάρχουν άφθονα και διαφορετικά στην ευρύτερη περιοχή.

Απολαύστε κοντά μας την πολυτέλεια και την γαλήνη που απλόχερα προσφέρει όλες τις εποχές η ελληνική φύση. Οδηγήστε ATV, 4Χ4 ή αν το προτιμάτε ποδήλατο βουνού σε απρόσμενες χωμάτινες διαδρομές στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου και βρεθείτε σε μικρές «ανεξερεύνητες» λίμνες και ποτάμια για κανό, ψάρεμα και ορνιθοπαρατήρηση...και έτσι η απόδραση αποκτά γεύση.

Επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα.
 

Επιλογές

Η Περιοχή
Διαμονή
Δραστηριότητες
 
Αξιοθέατα
Επικοινωνία
Fotos - DVD
 
360 Panorama
Booking.com Award
?