Δραστηριότητες

Πραγματική και ανεπιτήδευτη φιλοξενία

Μας αρέσουν πολύ οι στενές επαφές με την φύση, είμαστε κατάλληλα εξοπλισμένοι και πάντα σε ετοιμότητα να σας συνοδεύσουμε στην δραστηριότητα που σας αρέσει.

Εξερευνήστε τη λίμνη της Λευκίμης, επισκεφθείτε το παρατηρητήριο και τις φωλιές των αετών, θαυμάστε το απολιθωμένο δάσος με τους κορμούς δρυός 30 έως 40 εκατ. ετών, απολαύστε την κατάβαση Λευκίμης με ποδήλατο βουνού, γνωρίστε την γύρω περιοχή με τζιπ (4x4), ποδήλατο ή ακόμα και μέσα από περιπατητικά μονοπάτια.

Σε μόλις 6 χιλιόμετρα, στην είσοδο του Τυχερού δίπλα στην λίμνη έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια κέντρο δραστηριοτήτων με ιππικό όμιλο, γήπεδο τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, πισίνα και beach volley τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ στη βάση της Riverland μπορείτε με ασφάλεια να δοκιμάσετε τοξοβολία, κανό, ποδήλατο δίπλα από το ποτάμι.

Αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενώνα η δράση συνεχίζεται με play room, baby room, rally room για τα «μεγάλα παιδιά» και για χαλάρωση ειδικός χώρος με σάουνα και χαμάμ.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Απολιθώμενο δάσος - 04/12/2023
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~